Uudenkaupungin kauppakamariosasto on perustanut innovaatiorahaston

Uudenkaupungin kauppakamariosasto on perustanut 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi innovaatiorahaston. Päätös tehtiin osaston syyskokouksessa 27.11.2015.  Rahaston peruspääoma on 200 000 € ja varat tullaan käyttämään seuraavan viiden vuoden aikana osaston toimialueen elinkeinoelämän kehittämishankkeisiin ja hyvinvoinnin edistämiseen.  Panostuskohteita tullaan etsimään esimerkiksi yleisillä ideakilpailuilla ja jäsenistön keskuudesta tulevilla ehdotuksilla.

Rahoitettavat hankkeet määritellään vuosittain ja ne voivat olla myös pitempikestoisia. Rahaston panostus voi olla osarahoituksena isommissa hankkeissa ja yhtenä tavoitteena on myös löytää kumppaneita hankkeisiin. Rahastoa hallinnoi kauppakamariosaston hallitus ja sen toiminta käynnistyy vuoden 2016 aikana. Osasto tulee pitämään jäsenistöä ajan tasalla rahaston toiminnasta.

Lisätiedot: Raimo Rantanen, puh, 040 5464 100

Uudenkaupungin kauppakamariosasto