Uudenkaupungin kauppakamariosasto on perustanut innovaatiorahaston

Uudenkaupungin kauppakamariosasto on perustanut 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi innovaatiorahaston. Päätös tehtiin osaston syyskokouksessa 27.11.2015.  Rahaston peruspääoma on 200 000 € ja varat tullaan käyttämään seuraavan viiden vuoden aikana osaston toimialueen elinkeinoelämän kehittämishankkeisiin ja hyvinvoinnin edistämiseen.  Panostuskohteita tullaan etsimään esimerkiksi yleisillä ideakilpailuilla ja jäsenistön keskuudesta tulevilla ehdotuksilla.

Rahoitettavat hankkeet määritellään vuosittain ja ne voivat olla myös pitempikestoisia. Rahaston panostus voi olla osarahoituksena isommissa hankkeissa ja yhtenä tavoitteena on myös löytää kumppaneita hankkeisiin. Rahastoa hallinnoi kauppakamariosaston hallitus ja sen toiminta käynnistyy vuoden 2016 aikana. Osasto tulee pitämään jäsenistöä ajan tasalla rahaston toiminnasta.

Lisätiedot: Raimo Rantanen, puh, 040 5464 100

Uudenkaupungin kauppakamariosasto

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy