Turun kauppakamarin jäsenhuone on avautunut!

Jäsenhuone sijaitsee Turun kauppakamarin tiloissa Turun keskustassa osoitteessa Puolalankatu 1, 1. krs ja se on avoinna arkisin klo 8:30-16. Huone on tarkoitettu kauppakamarin jäsenorganisaatioiden työntekijöille. Voit tulla kamarille juomaan kupin kahvia, lukemaan päivän lehdet tai tekemään töitä. Jäsenhuoneessa voi kokoontua erilaisia verkostoja: voit ehdottaa meille teema-verkoston luomista tai koota itse sellaisen. Jäsenhuoneeseen ei oteta varauksia.

Palvelut: wifi, neljä nojatuolia, kolme pystypöytäpaikkaa, kahvikone, tee, Turun Sanomat, Helsingin Sanomat, Kauppalehti ja Åbo Underrättelser.

Jäsenhuoneen yhteyshenkilö
Tiina Vainio