Kauppakamarin edunvalvonnasta vastaava johtaja vaihtuu

Turun kauppakamarin johtaja Jarkko Heinonen siirtyy 20.3. alkaen Uudenkaupungin elinkeinojohtajaksi. Lähes 20 vuotta kauppakamarissa työskennellyt Heinonen lähtee kehittämään positiivisen rakennemuutoksen ansiosta nopeasti kasvavaa seutua. Hänen tehtäviinsä kauppakamarissa kuuluu edunvalvonta teollisuuden, liikenteen ja elinkeinopolitiikan saralla.

“Otan uuden haasteen vastaan innostuneena ja nöyränä. Aivan upeaa päästä tässä tilanteessa omalta osaltaan vaikuttamaan siihen, että nykyinen vahva positiivinen kehitys edistää alueen tuotannollisen toiminnan kasvua ja monipuolistumista myös pitkävaikutteisesti. Vaikka tunnenkin hyvin sen työympäristön, jossa elinkeinojohtaja toimii, niin on hyvä ymmärtää, että olen menossa paitsi tekemään niin myös oppimaan. Ja sitten tekemään entistä paremmin”, Heinonen kertoo.

Uudessakaupungissa toimii yksi Turun kauppakamarin osastoista ja yhteistyö tulee jatkumaan.

“Kauppakamari on suora linkki alueen elinkeinoelämään ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia keskusteluun, informaation välittymiseen ja yleisesti ottaen verkottumiseen, mikä on avainasia elinkeinojohtajan työn hoitamisessa. Olisi suorastaan hölmöä olla käyttämättä tätä mahdollisuutta. Toisin sanoen voin luvata, että yhteistyö jatkuu tiiviinä”, Heinonen toteaa.

Kauppakamari tiedottaa seuraajan valintaprosessista myöhemmin.

Lue myös Turun sanomien uutinen aiheesta