Varaa ilmoituspaikkasi vuoden 2018 Vuosikirjasta

Vuoden 2018 vuosikirjan myynti on alkanut. Varaa yrityksellesi ilmoituspaikka suositusta julkaisusta.

Turun kauppakamarin Vuosikirja sisältää kattavan katsauksen edellisen vuoden toimintaan sekä mielenkiintoista tietoa alueen kehityksestä. Toimituksellisen osuuden lisäksi se tarjoaa myös monipuolisen toimialahakemiston tuotteiden ja palvelujen tarjoajista Varsinais-Suomessa. Vuosikirjan toimituksellisessa osuudessa on luettavissa myös edellisen vuoden aikana tehdystä vaikuttamistyöstä. Vuosikirja palvelee myös asiantuntijoiden ja yritysten hakemistona – verkkoversiosta suorat linkitykset sovitulla tavalla yrityksen sivuille tai somekanaviin.

Julkaisusta löytyvät luottamushenkilöt, asiantuntijat ja jäsenluettelo.

Vuoden 2018 Vuosikirja julkaistaan kevätkokouksessa. Se postitetaan kaikkiin jäsenyrityksiin, yhteistyökumppaneille sekä paikallisille että valtakunnallisille päätöksentekotahoille. Vuosikirja julkaistaan myös verkkoversiona.

Tutustu vuoden 2017 vuosikirjaan – huomioithan, että yrityksesi toimintaa ja tuotteita on mahdollista esitellä laajemmin kts. sivut 13, 20, 22, 70 sekä 90 – 91.

Tutustu vuoden 2018 mediakorttiin

Varaukset ja lisätiedustelut: