Johtaja, jaa päiväsi nuoren kanssa Tuhat Nuorta Johtajaa -kampanjassa

Tuhat nuorta johtajaa -kampanja tuo päiväksi yhteen nuoren ja johtajan. Siinä nuori päiväksi mukaan johtajan arkeen – tutkimaan, kokemaan ja oppimaan, mitä johtajuus tänä päivänä on. Etsimme johtajia antamaan osallistuvalle nuorelle esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan.

Otatko haasteen vastaan? Ilmoittaudu mukaan 15.10.2017 mennessä! Kampanjaviikko järjestetään 13.-17.11.2017, mutta päivä voidaan toteuttaa myös muuna sopivana ajankohtana.

Kenelle?

Kohderyhmä on yrityksen johto- ja esimiestehtävissä tai verkostojen ja projektien vetovastuussa toimivat henkilöt. Nuoret ovat 17–24-vuotiaita opiskelijoita.

Miksi mukaan?

• Matala kynnys osallistua: valmiit materiaalit ja lyhyt kesto
  • Tilaisuus itsensä haastamiseen ja omien ja yrityksesi toimintamallien pohtimiseen
  • Hyvä pohja rakentaa yhteistyötä alueen opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa sekä lisätä kiinnostusta yrityksesi toimialaan
  • Selkeä tapa osoittaa yrityksen yhteiskuntavastuuta ja mahdollisuus medianäkyvyyteen.