Day @work – Kansainvälinen opiskelija päiväksi tutustumaan yritykseesi

Tiesitkö, että turkulaisissa korkeakouluissa opiskelee yli neljä tuhatta kansainvälistä opiskelijaa? Omien opintojensa ohella he ovat kiinnostuneita tutustumaan myös suomalaiseen yrityselämään.Turun kauppakamarin Koulutus-ja työvoimavaliokunta sekä World Trade Center Turku haluavat auttaa järjestämällä DAY@WORK -tapahtuman.

Tartu tilaisuuteen ja tarjoa mahdollisuus DAY@WORK

Haastamme yrityksesi ottamaan kansainvälinen opiskelija päiväksi tutustumaan yritykseesi ja toimialaasi! Opiskelija voi pitää esimerkiksi kielikylpypäivän – small talk harjoitukset vieraalla kielellä tai järjestää kulttuuri-infon henkilöstölle opiskelijan kotimaasta. Voit myös vaikkapa antaa yrityksesi esitemateriaalin tai nettisivut natiivin kielentaitajan arvioitavaksi. Tutustumispäivä on osallistujille maksuton.
Voit esittää toivomuksesi opiskelijan kansalaisuudesta ja kielitaidosta, jotka mahdollisuuksien mukaan koitamme ottaa huomioon paikkoja jaettaessa. Day@Work toteutetaan loka-marraskuun aikana. Lisätiedot ja yksityiskohdat saatte ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.
 
Lisätiedot:
Jaana Mäkikalli, WTC-päällikkö,  p. 050 303 7725 (jaana.makikalli@wtc-turku.fi)
Merja Jalava, Turun kauppakamarin Koulutus- ja työvoimavaliokunnan puheenjohtaja (merja.jalava@op.fi)
Kaisu Paasio, koordinaattori POLKU-hanke  (kaisu.paasio@utu.fi)

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2017. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy