Turun kauppakamarin yhteyspäälliköksi Miro Laaksonen

Tradenomi Miro Laaksonen aloittaa vuoden alusta Turun kauppakamarin yhteyspäällikkönä.

Miro Laaksonen on 29-vuotias tradenomi Turusta. Laaksonen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa yhteyspäällikkönä Attendolla. Hän toimii vuoden loppuun asti yhteyspäällikkö Tiina Vainion äitiysloman sijaisena.

Laaksosella on monipuolisesti kokemusta muun muassa asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä.

Laaksonen vastaa tehtävässään muun muassa kauppakamarin jäsenpalvelujen organisoinnista, jäsentyytyväisyyden kehittämisestä, jäsenyhteyksistä, uusjäsenhankinnasta sekä jäsentapahtumien järjestämisestä.

”Olen todella innostunut uudesta työstä. Yhteyspäällikön tehtävä on hyvin mielenkiintoinen ja monipuolinen. Toivon, että voimme yhdessä jäsenyritysten kanssa kehittää kauppakamarin toimintaa vielä paremmaksi”, Laaksonen kertoo.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy