Turun kauppakamarin yhteyspäälliköksi Miro Laaksonen

Tradenomi Miro Laaksonen aloittaa vuoden alusta Turun kauppakamarin yhteyspäällikkönä.

Miro Laaksonen on 29-vuotias tradenomi Turusta. Laaksonen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa yhteyspäällikkönä Attendolla. Hän toimii vuoden loppuun asti yhteyspäällikkö Tiina Vainion äitiysloman sijaisena.

Laaksosella on monipuolisesti kokemusta muun muassa asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä.

Laaksonen vastaa tehtävässään muun muassa kauppakamarin jäsenpalvelujen organisoinnista, jäsentyytyväisyyden kehittämisestä, jäsenyhteyksistä, uusjäsenhankinnasta sekä jäsentapahtumien järjestämisestä.

”Olen todella innostunut uudesta työstä. Yhteyspäällikön tehtävä on hyvin mielenkiintoinen ja monipuolinen. Toivon, että voimme yhdessä jäsenyritysten kanssa kehittää kauppakamarin toimintaa vielä paremmaksi”, Laaksonen kertoo.