Parempia palveluita ja tukea menestykseen – yhdessä

Kirjoittaja Miro Laaksonen toimii Turun kauppakamarin yhteyspäällikkönä.

Aloitin vuoden alussa Turun kauppakamarin yhteyspäällikön vanhempainvapaan sijaisena ja olen nyt reilut kolme kuukautta saanut tutustua Varsinais-Suomen poreilevaan elinkeinoelämään ja mielenkiintoisiin yrityksiin.

Oma tavoitteeni uudessa työssäni oli jo alusta asti toimia aktiivisen kehittäjän roolissa luomassa kauppakamarin jäsenyrityksille vieläkin parempia palveluita sekä parantaa jo tälläkin hetkellä hyvin toimivaa yhteistyötä yritysten ja kaikkien alueen elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.

Lyhyen perehtymisen jälkeen olen huomannut, että kauppakamari on organisaatio, joka ei voi vain olla ajassa kiinni ja tuudittautua nykyhetkeen. Sen sijaan sen on oltava aina askeleen aikaansa edellä ja pystyttävä tunnistamaan niin tulevaisuuden mahdollisuudet kuin haasteet.

Turun kauppakamari on olemassa jäseniään ja muita asiakkaitaan varten ja meidän työmme onnistuu vain, jos osaamme tulkita ja ennakoida niitä tarpeita, mitä yrityksillä on.

Jäsenistöstämme löytyy niin suuria pörssiyrityksiä kuin yksityisyrittäjiä, ja myös yritysten toimialat jakautuvat suuresti. Ratkottavia haasteitakin on siis monenlaisia. Siksi koen tehtäväkseni olla helposti lähestyttävä aktiivinen kuuntelija. Haluan olla kartalla, miten jäsenyrityksemme haluaisivat kehittää toimintaympäristöään ja millaisia toiveita varsinaissuomalaisilla yrityksillä on, jotta voimme parhaiten palvella jäseniämme.

Tahdon siis haastaa sinut – jäsenyrityksemme edustaja. Olethan minuun yhteydessä ja kutsu vaikka kahville. Tai vaihtoehtoisesti voit kutsua itsesi tänne Puolalankadulle kauppakamarin toimistoon, niin keitämme sinulle kahvit.

Soitathan tai laita rohkeasti meiliä,

Miro Laaksonen, yhteyspäällikkö
miro.laaksonen@kauppakamari.fi