Vuosikirja 2018 ja Kauppakamarilehti 2/2018 ovat ilmestyneet

Turun kauppakamarin Vuosikirja 2018 on ilmestynyt. Vuosikirja sisältää tuttuun tapaan viime vuoden toimintakertomuksen, valiokuntien lausunnot, jäsenluettelomme sekä monenlaista hyödyllistä tietoa Turun kauppakamarin toiminnasta. Lisäksi toimintaansa esittelevät Turun ammattikorkeakoulu, Turun kaupunki, Pelkin Elmer Wallac sekä Viking Line. Vuosikirjasta löytyy myös monipuolinen toimialahakemisto, jota kannattaa käyttää hyödyksi haettaessa liikekontakteja Varsinais-Suomen alueella. Kiitämme kaikkia ilmoituksin julkaisujamme tukeneita sekä yrityshakemistoon osallistuneita!

Lisätilaukset ja kommentit:
viestintäsuunnittelija Katri Kurkela, p. 041 506 9454 tai katri.kurkela@kauppakamari.fi

Vuoden toisessa lehdessä pureudutaan yritysturvallisuuteen.

2/2018 lehdessä muun muassa:

Tutustutaan Raisioagro Oy:n kehittämiin maatalouden internetin
(Internet of Farming) palveluihin

Urapolulla tavataan Vakka-Suomen Puhelin Oy:n toimitusjohtaja Matti Nurmi

Henkilöhaastattelussa kuullaan kahta Suomen johtaviin tietoturvaasiantuntijoihin kuuluvaa henkilöä: F-Securen toimitusjohtaja
Samu Konttista ja F-Securen hallituksen jäsen Päivi Rekosta, jotka keskustelevat yritysten tietoturvallisuudesta ja verkkorikollisuudesta.

Laaditaan riskienhallinnan avuksi erityiset tarkastuslistat