Viikon jäsen: Hyvinvointivalmennus Studio One Oy

Hyvinvointivalmennus Studio One tarjoaa alan kattavinta, laadukasta ja aidosti henkilökohtaista personal training -valmennusta, jonka lähtökohtina toimivat aina asiakkaan omat tavoitteet, toiveet, arki ja elämäntilanne. Näillä keinoin varmistetaan pysyvien tuloksten saavuttaminen. Yrityksen ammattitaitoisesta ja monipuolisesta, tällä hetkellä 11 hengen tiimistä löytyy jokaiselle sopiva valmentaja.

Yrityksille Hyvinvointivalmennus Studio One tarjoaa lisäksi testauksia, henkilökohtaisia tapaamisia, ryhmätreenejä, luentoja, workshopeja ja työhyvinvointipäiviä. Yritys lupaa innostaa mukaan koko henkilöstön, ei vain jo valmiiksi aktiivista ja liikkuvaa väkeä.

Yrittäjät, omistajat ja perustajat Roosa Hannula ja Mikko Äikäs kertovat yrityksensä tarinan:

Valmennuksemme ja muu toimintamme tapahtuu uniikilla ja yksityisellä ainoastaan valmennuskäyttöön suunnitellulla studiollamme Logomo Byråssa. Emme siis ole kuntosali, vaan meillä harjoitellaan aina valmentajan kanssa rauhassa, suojassa ulkopuolisilta katseilta. Vastaavaa ei muualla Turun seudulla ole. Olipa tavoitteena siis painon pudottaminen, kunnon kohottaminen, terveyden tai jaksamisen parantaminen, tai energisempi arki, niin yhdessä ja suunnitelmallisesti saavutamme sen!

Hyvinvointivalmennus Studio One syntyi halustamme tarjota aidosti henkilökohtaista valmennusta mahdollisimman matalalla kynnyksellä, raikkaalla otteella ja maalaisjärjellä. Liikunta- ja ravintokeskustelu päätyy tänä päivänä monesti yksityiskohtien hiomiseen, vaikka perusta on monella hukassa. Tähän me halusimme puuttua ja tarjota apuamme. Lisäksi halusimme tarjota asiakkaillemme paikan, jossa harjoitella yksityisesti, katseilta suojassa.

Uskomme, että yrityksemme tärkein menestystekijä on se, että meillä on sydän mukana kaikessa. Teemme työtä intohimosta ja aidosta auttamisen halusta. Olemme huomanneet niin omalla kuin satojen asiakkaidemmekin kohdalla, kuinka paljon terveellisillä elämäntavoilla ja niillä pienilläkin arkisilla huomioilla ja valinnoilla on vaikutusta hyvinvointiin ja terveyteen. Pyrimme myös jatkuvasti huomioimaan asiakkaidemme toiveet ja tarpeet kaikessa, niin tilasuunnittelussa kuin valmennusten sisällöissäkin. Panostamme palvelujemme laatuun ja aitoon henkilökohtaisuuteen ja moni asiakas käykin meillä vuosia. Pyrimme myös tarjoamaan jokaisen lompakolle sopivia ratkaisuja.

Suurin haaste, ja toisaalta mahdollisuus, on ollut se, ettei kaltaisiamme toimijoita juuri ole. Moni ei osaa edes etsiä meidän kaltaistamme paikkaa, joten meidän on useimmiten etsittävä apuamme kaipaavat. Monesti myös löydämme heidät siinä kohtaa, kun hei eivät vielä tiedosta kaipaavansa apuamme. Tämä on tarkoittanut paljon töitä, haasteita, kokeiluja, onnistumisia ja epäonnistumisia markkinoinnin ja myynnin saralla. Toisaalta mahdollisuus se on siksi, ettei suoria kilpailijoita ole alueella, koska kuntosalien ja yksittäisten ilman tiloja toimivien personal trainereiden toiminta poikkeaa omastamme olennaisesti.

Johtajuusoppimme: Rekrytoi ja perehdytä huolella, aseta selkeät tavoitteet, seuraa, kuuntele, ole läsnä ja anna palautetta. Luo avoin ja rehellinen ilmapiiri, jossa uskalletaan puhua puolin ja toisin.

Sadan vuoden päästä uskomme yrityksemme olevan osana terveydenhuoltoa. Toivottavasti jo paljon ennenkin! Ennaltaehkäiseviin palveluihin ja personal trainingin laatuun panostetaan koko ajan enenevissä määrin. Uskomme myös personal trainingin ja yrityksemme keskittyvän koko ajan enenevissä määrin asiakkaiden elämänhallintaan ja kokonaisvaltaisiin muutoksiin. Siksi näemme kaltaisellamme henkilökohtaisella, nykyaikaisella ja koko ajan kehittyvällä paikalla valoisan ja pitkän tulevaisuuden.

– Yrittäjät, omistajat, perustajat Roosa Hannula & Mikko Äikäs

www.studio-one.fi

Viikon jäsen -juttusarjassa nostamme esiin jäsenyritystemme tarinoita osana varsinaissuomalaista menestystä. Julkaisemme uuden tarinan verkkosivuillamme joka tiistai.