Viikon jäsen: Golden Shine Oy

Golden Shine Oy toimii puhdistusalalla, ja yrityksen päätoimena ovat rakennustyömaiden siivoukset ja ikkunanpesupalvelut. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 20 ammattilaista. Golden Shine Oy:n asiakaskunta koostuu pääosin rakennusliikkeistä, taloyhtiöistä ja pk-yrityksistä. Ikkunanpesuja yritys tekee myös kotitalouksille.

Yrityksen tarina sai alkunsa vuonna 2009, kun toimitusjohtaja Ville Hellgren perusti toiminimen.

”Alkuun otin vastaan kaikenlaisia hommia mitä vain tarjottiin ja olin todella tyytyväinen, kun pystyin työllistämään itseni. Työpäivät toki venyivät aamusta iltaan ja viikonloputkin menivät työn merkeissä.

”Uhraus kuitenkin kannatti ja homma kasvoi”, Hellgren kertoo.

Vuonna 2013 hän vaihtoi yrityksensä toiminimestä osakeyhtiöksi. Henkilöstöä on sen jälkeen tullut lisää tasaisesti ja liikevaihto on kasvanut vuosittain noin 50 %.

Kasvu on tapahtunut lähes täysin suositusten kautta, joten asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla.

”Työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja ylpeitä työstään. Annamme aina 110 % työpanoksen ja pyrimme joka kerta ylittämään asiakkaan odotukset”, Hellgren hehkuttaa.

Yrityksensä tärkeimpänä menestystekijänä hän näkee juuri ahkeruuden ja luotettavuuden.

”Panostamme hyvään asiakaskokemukseen ja työnlaatuun. Tyytyväinen asiakas tilaa myös uudelleen ja suosittelee palvelua muille”, Hellgren kertaa.

Haasteita hänen mukaansa aikanaan oli ensimmäisten vakituisten työntekijöiden palkkaamisessa. Myös yritystoiminnan opettelussa on monta asiaa opittu kantapään kautta. Sadan vuoden päästä Hellgren kuitenkin toivoo Golden Shine Oy:n olevan monipuolisia palveluita tarjoava monitoimialayritys.

”Siivouspalveluiden lisäksi yritys voisi tarjota kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen kunnossapitoa. Toiminta on myös laajentunut siivoustarvike myyntiin koko Suomen alueelle. Haaveeni on, että pystymme sadan vuoden päästä työllistämään etenkin nuoria heidän työuransa alkutaipaleella ja ohjaamaan heitä työelämään”, Hellgren sanoo.

Alueella vallitseva työvoimapula näkyy tällä hetkellä yrityksen toiminnassa.

”Varsinais-Suomen alueella on nyt erittäin hyvä imu päällä ja työtä on hyville tekijöille tarjolla. Ongelmana alkaa olla työvoiman löytäminen”, toimitusjohtaja kertoo.

Kauppakamariin Hellgren lähettää innostavat terveiset:

”Mahtavaa päästä liittymään Turun kauppakamariin ja odotan mielenkiinnolla verkostoitumistapahtumia, sekä koulutuksia.”

www.goldenshine.fi

Viikon jäsen -juttusarjassa nostamme esiin jäsenyritystemme tarinoita osana varsinaissuomalaista menestystä. Julkaisemme uuden tarinan verkkosivuillamme joka tiistai. Katso kaikki tarinat täältä.