Salon kauppakamariosaston asiamieheksi Annariina Aalto

Salolainen Annariina Aalto on aloittanut Salon kauppakamariosaston uutena asiamiehenä.

Aalto hoitaa tehtävässään muun muassa Salon kauppakamariosaston jäsen- ja sidosryhmäyhteyksiä, osallistuu alueen yleiseen edunvalvontaan ja koordinoi osaston viestintää.

Aallolla on monipuolinen kokemus Salon elinkeinoelämästä ja alueesta yleisesti. Hän on asunut miltei koko elämänsä Salossa ja työskennellyt jo 11 vuotta salolaisen Stara Consulting Oy:n palveluksessa vastaten muun muassa yrityksen taloushallinnosta ja avustaen erilaisissa konsultointiprojekteissa ja -hankkeissa. Työ yrityksessä jatkuu, mutta uusi sivutoiminen toimenkuva kauppakamariosaston asiamiehenä on Aallolle merkittävä.

”Lähden innolla uuteen tehtävään ja toimintaympäristöön. Odotan kauppakamaritehtävältä verkostoimista, uuden oppimista sekä vielä parempaa tietämystä Salon asioista”, hän kertoo.

Salon kauppakamariosasto on yksi Turun kauppakamarin kolmesta alueellisesta kauppakamariosastosta. Sen keskeisiä toiminta-alueita ovat elinkeinopoliittinen vaikuttaminen ja yritysten toimintaedellytysten turvaaminen Salon ja Someron seutukunnilla. Kauppakamariosaston päätehtäviä ovat alueellinen edunvalvonta ja jäsenyritysten toimintaympäristön kehittäminen.