Viikon jäsen: Ajonomi Oy

Ajonomi on kuljetuspalveluja tarjoava yritys, joka vastaa asiakkaiden kuljetustarpeisiin luotettavasti ja nopeasti pääsääntöisesti Lounais-Suomen alueella.

Yrityksen tarina sai alkunsa kahden kaveruksen Jari Saurenin ja Jani Saikkosen intohimosta yrittäjyyteen ja palavasta halusta toteuttaa asiat vähän paremmin kuin muut. Miehillä on vahva kuljetusalan kokemus.

”Yritys perustettiin halusta tehdä jotain omaa ja kun yhteiset ajatukset kuljettamisesta ja yrittäjyydestä olivat samankaltaisia”, Sauren ja Saikkonen kertovat.

Tuoreet yrittäjät uskovat laadun ja nopeuden nousevan menestysvalteiksi: ”Yritys on perustettu alkuvuodesta, joten ihan vielä ei voi tietää, mikä nousee menestystekijäksemme. Uskoisimme, että tärkeimmäksi asiaksi tulee tulevaisuudessa muodostumaan palvelun laatu ja halu ratkaista asiakkaan tarjoamat haasteet nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Sen suurempiin haasteisiin yrittäjät eivät vielä ole ehtineet törmätä.

”Tosin yrityksen perustamisen jälkeen tuli tunne, että tietyt tahot vastaavat hitaasti ja asioita ei saada riittävän nopeasti eteenpäin”.

Tulevaisuudelta Sauren ja Saikkonen odottavat yrityksen kasvavan – ainakin hieman. He toivovat, että Ajonomi olisi löytänyt näkyvän paikkansa logistiikan todennäköisesti muuttuneessa ympäristössä.

Varsinais-Suomi yrityksen toimintaympäristönä enteilee erittäin hyvää.

”Paljon enempää ei varmaan voisi toivoa ajatellen alueen isojen yritysten tarjoamaa imua alueelle. Telakan ja autotehtaan kaltaiset toimijat yhteistyökumppaneineen tarjoavat varmasti mahdollisuuksia myös pienelle kuljetusyritykselle”.

Terveiset kauppakamarille ovat odottavat: ”Mielenkiinnolla odotamme tarjoamianne mahdollisuuksia tuoreen yrityksemme alkumetreille”, miehet päättävät.

www.ajonomi.fi

Viikon jäsen -juttusarjassa nostamme esiin jäsenyritystemme tarinoita osana varsinaissuomalaista menestystä. Julkaisemme uuden tarinan verkkosivuillamme joka tiistai. Katso kaikki tarinat täältä.