Kauppakamarilehti 4/2018 on ilmestynyt

Vuoden viimeisessä lehdessä keskitytään liikennehankkeisiin. Lehdessä muun muassa:

• Tutustutaan myötätuulessa ajelevaan Tunnin juna -hankkeeseen, joka vauhdittaa koko Turku–Helsinki–Tampere-alueen eli niin sanotun kasvukolmion kehittymistä. Nopeat yhteydet ja helppo liikkuminen ovat ratkaiseva etu niin yksilön oman elämän kuin koko kansantalouden kannalta.
  • Haastattelussa ympäristöhuoltoalalla toimivan Remeo Oy:n yksikönpäällikkö Timo Räsänen, joka haluaa asiakkaiden löytävän kiertotaloudesta enemmän liiketoiminnallisia hyötyjä.
  • Teknologiakampus Turun tuore johtaja Mika Hannula haluaa tehdä turkulaisesta diplomi-insinöörikoulutuksesta vieläkin vetovoimaisempaa.
  • Liikenneinfra on elintärkeä osa Suomen kilpailukykyä
  • Uutisia ”Salocon valleystä”: Kauppakamarin elinkeinopoliittinen kuntateko -palkinto Salo IoT Campukselle