Laskutusosoitteemme muuttuvat 1.1.2019

Huomioithan, että laskutusosoitteemme muuttuvat vuoden alussa. Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Uudet laskutusosoitteet löytyvät alta ja päivittyvät 1.1. alkaen Käyntiosoite ja laskutus -sivulle.

Laskutusosoitteemme 1.1.2019 alkaen

Yritys: Turun kauppakamari ry
Y-tunnus: 0142262-7
Verkkolaskuosoite: 003701422627
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

Skannaus sähköpostitse

Voitte myös lähettää PDF-formaatissa olevia laskuja sähköpostilla seuraavilla ohjeilla.

PDF-muotoiset laskut voi lähettää osoitteella: 01422627@scan.netvisor.fi

• Laskut lähetetään sähköpostin liitetiedostoina
• Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
• Laskun liitteiden tulee olla liitettynä samaan pdf-tiedostoon itse laskun kanssa.
• Yhden sähköpostin maksimikoko on 10Mb
• PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja versio 1.3 tai uudempi
• PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja
• Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm
• Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

Skannaus postitse

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti tai sähköpostilla, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:

Turun kauppakamari ry
80020 Kollektor Scan

• Sarjanumeron tulee olla mukana jokaisen laskun osoitekentässä, jotta lasku voidaan tunnistaa oikealle yritykselle kuuluvaksi. Mikäli osoite on vain kuoressa, ei skannauksen jälkeen vastaanottajaa enää voida tunnistaa sarjanumeron perusteella.
• Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
• Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, joten pyydämme lähettämään tiedotteet jne. yrityksemme käyntiosoitteeseen.
• Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

Yritys: Turun Viestintäkamari Oy
Y-tunnus: 1000161-3
Verkkolaskuosoite: 003710001613
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

Skannaus sähköpostitse

PDF-muotoiset laskut voi lähettää osoitteella: 10001613@scan.netvisor.fi

• Laskut lähetetään sähköpostin liitetiedostoina
• Yhden sähköpostin maksimikoko on 10Mb
• PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja versio 1.3 tai uudempi
• PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja
• Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm

Skannaus postitse

Turun Viestintäkamari Oy
80020 Kollektor Scan

• Sarjanumeron tulee olla mukana jokaisen laskun osoitekentässä jotta lasku voidaan tunnistaa oikealle yritykselle kuuluvaksi. Mikäli osoite on vain kuoressa, ei skannauksen jälkeen vastaanottajaa enää voida tunnistaa sarjanumeron perusteella.
• Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.