Kauppakamarilehti 1/2019 on ilmestynyt

Vuoden ensimmäisessä lehdessä perehdytään tuleviin vaaleihin ja niiden mukanaan tuomaan poliittiseen keskusteluun sekä tavataan paikallisia yrityksiä ja henkilöitä niiden takaa. Lehdessä muun muassa:

• Tutustutaan Wallac Oy:n toimitusjohtaja Anna Godenhjelmiin.
• Lähdetään tutkimaan Turun, Helsingin ja Tampereen muodostamaa kasvukolmiota, jonka menestys ruokkii koko Suomea.
• Haastattelussa tavataan Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä, joka yllättyi poliittisen keskustelun pikakäänteestä.
• Tavataan Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatilla noteraattu Makerspoint Oy, joka on ottamassa seuraavaa kasvuloikkaansa.