Vauhtia vientiin kauppakamarin kevään koulutuksista

Ovatko yrityksenne viennin avainhenkilöt ajan tasalla tullilainsäädännön tuomista käytännön muutoksista ja miten ne tulisi huomioida vientilähetyksiä tehtäessä? Vai aloitteleeko yrityksesi vasta kansainvälistä kauppaa? Harkitsetteko remburssin käyttämistä tai käytättekö sitä ensimmäisiä kertoja?

Vienti vetää, mutta yrityksen sisällä kuluu aikaa turhien asioiden setvimiseen. Ehkä myös turhia kuluja syntyy? Kiire kulminoituu siihen hetkeen, kun tavaroita jo lastataan pihalla odottavaan rekkaan. Sitten alkaakin jo jälkiseuranta lisäselvittelyjen muodossa. Tuttu tarina?

Järjestämme kevään 2019 aikana kolme koulutusta, joista hyötyvät etenkin viennin mutta myös tuonnin parissa toimivat yritykset ja niissä työskentelevät henkilöt. Valitse näistä omasi tai vaikka kaikki kolme!