Haemme kauppakamariin lakiasiantuntijaa

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme, Sinua

LAKIASIANTUNTIJA

Vastaat Turun kauppakamarin lakiasioista ja hallinnosta. Työskentelet edunvalvonnan ja vaikuttamisen parissa ja olet osaltasi varmistamassa parasta mahdollista toimintaympäristöä varsinaissuomalaisille yrityksille.

Toimenkuvaasi kuuluvat

• valiokuntatyö
  • kauppakamarin omat juridiset ja sopimusasiat
  • jäsenneuvonta ja jäsenyhteydet
  • koulutussuunnittelu, mahdollisesti kouluttaminen omalla asiantuntijuusalallasi
  • sisällöntuotanto eri kanaviin esim. artikkelit, blogit
  • verkostoissamme toimiminen ja vaikuttaminen

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto oikeustieteessä ja kokemusta yritysjuridiikasta. Persoonana olet toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös yhteistyökykyinen.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä kirjallinen ja suullinen viestintätaito, ja olet tottunut esiintymään.  Arvostamme monipuolista osaamista ja halua oppia uutta sekä kehittämismyönteistä otetta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa, joten valmiista verkostoista Varsinais-Suomen alueella on tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osaavassa ja arvostetussa organisaatiossa, mukavan työyhteisön tuen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Pääset näkemään ja kehittämään varsinaissuomalaista elinkeinoelämää aitiopaikalta, saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä verkostoitua alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Modernit toimitilamme sijaitsevat aivan Turun ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaavat Personnelilla seniorikonsultti Ville Valtonen ke 13.3. klo 13-14, p. 040 582 8838 sekä seniorikonsultti Hannele Larkovuo pe 15.3. klo 8-10 ja ti 19.3. klo 14-16, p. 0400 714 113.  Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 24.3.2019 täällä: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/lakiasiantuntija