Helsingin seudun kauppakamarin neuvontapalvelut avautuvat Turun kauppakamarin jäsenille

Tarvitsetko tietoa tietoa verotuksesta, taloushallinnosta, työsuhteista tai vaikka yrityksen kauppasopimuksista? Kysy neuvoa!

Turun kauppakamarin jäsenyritykset voivat 1.4.2019 alkaen käyttää Helsingin seudun kauppakamarin tarjoamia neuvontapalveluja. Voit ottaa suoraan yhteyttä Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehiin tai asiantuntijoihin tai kysyä neuvoa yhteydenottolomakkeen kautta.

KauppakamariTieto auttaa sinua työssäsi!

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten työkalu, joka varmistaa, että käytössäsi on aina ajantasainen ja oikea tieto työssäsi tarvitsemista asioista. Valittavinasi ovat asiantuntijoiden kirjoittamat asiakokonaisuudet eri aihealueilta. Teoksia päivitetään säännöllisesti, joten sisältö on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista asioista.

KauppakamariTiedon vastauspankki on myös Turun kauppakamarin jäsenten käytössä 1.4. alkaen.

Kauppakamarin neuvontapalvelu on maksuton, ainoastaan jäsenille tarkoitettu jäsenetu.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy