Kauppakamarit goes Nordic Business Forum 2019

Nordic Business Forum on yksi maailman johtavista liike-elämän seminaareista. Vuoden 2019 seminaarin teemoina ovat kasvu, markkinointi ja innovaatio, ja puhujina ovat mm. George Clooney, Randi Zuckerberg, Steve Wozniak, Brené Brown, Sara Blakely, ja Daniel Pink. https://www.nbforum.com/nbf2019/ Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.-10.10.2019. Kaksipäiväisessä tapahtumassa saat uusia ideoita kasvuun ja kehittämiseen maailman johtavilta bisnesajattelijoilta ja asiantuntijoilta sekä tapaat  ja pääset verkostoitumaan 7.500 muun seminaarivieraan kanssa.

Olemme sopineet lippuyhteistyöstä Nordic Business Forumin kanssa. Kauppakamarin jäsenet voivat ostaa lipun tällä hetkellä voimassa olevaan early bird -hintaan, joka sisältää erikoisetuna istumapaikkavarauksen (arvo 150 € + alv.). Lisäetuna järjestämme tapahtuman avauspäivän lounaan yhteydessä oman ”Kauppakamarit goes Nordic Business Forum 2019” oheistapahtuman, jossa virittäydymme tapahtuman tunnelmaan. Seminaarisaliin meille varataan ja merkitään Kauppakamari-tuolihupuin istumapaikat ja ryhmämme sijoitetaan yhteen hyville keskeisille paikoille. Lunastaaksesi tarjouksen käytä koodia chamber2019 lipun oston yhteydessä. Kampanjatarjous voimassa toistaiseksi.

Lippukauppaan pääset tästä linkistä

Mikäli sinulla on jo aiemmin hankittu lippu tapahtumaan, voit liittyä jäsenkampanjaan tekemällä paikkavarauksen 50% alennuksella (75 € + alv.) paikkavarauksesta käyttämällä koodia chamber2019seat.

Jo aiemmin lipun lunastaneet voivat tehdä varauksen täällä

Tarkista, ennen ostoa, että saat tämän 50 % alennetun kampanjahinnan!

Nordic Business Forum tapahtumissa ei ole osallistujille nimettyjä istumapaikkoja, vaan paikat täytetään sisääntulojärjestyksessä. Saamme siis merkittävän edun ja mahdollisuuden verkostoitua kauppakamarin jäsenten kesken hyödyntämällä tämän tarjouksen.

Mikäli tarvitset lisätietoja, olethan yhteydessä:
Mari Hakkarainen p: 050 326 6770
mari.hakkarainen@chamber.fi

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy