Vuosikirja 2019 ja Kauppakamarilehti 2/2019 ovat ilmestyneet

Turun kauppakamarin Vuosikirja 2019 on ilmestynyt. Vuosikirja sisältää tuttuun tapaan viime toimintakertomuksen osastoittain, jäsenluettelomme ja monenlaista hyödyllistä tietoa Turun kauppakamarin toiminnasta. Lisäksi toimintaansa esittelevät Meyer Turku, Elisa Oyj, Turun kaupunki, Turun yliopisto, Sandvik, Uudenkaupungin kaupunki ja Turun Seudun Osuuspankki. Vuosikirjassa on myös monipuolinen toimialahakemisto, jota kannattaa käyttää hyödyksi haettaessa liikekontakteja Varsinais-Suomen alueella. Kiitämme kaikkia ilmoituksin julkaisujamme tukeneita ja yrityshakemistoon osallistuneita!

Vuosikirjan kannesta 360-kierrokselle kesäiseen Turkuun!

Syöksy suoraan mainos- ja digitoimisto A1 Median toteuttamalle 360-kierrokselle kesäiseen Turkuun osoitteessa turkuchamber.360tour.fi. Kierrokselta löydät upeiden maisemien lisäksi myös puheenjohtajamme Matti Rihkon videotervehdyksen.

Lisätilaukset ja kommentit:
viestintäpäällikkö Katri Kurkela, p. 041 506 9454 tai katri.kurkela@kauppakamari.fi

Vuoden toisessa lehdessä pureudutaan kansainväliseen kauppaan.

2/2019 lehdessä muun muassa:

• Lähdetään Loimaalle tutustumaan paikallisiin menestyviin vientiyrityksiin
  • Urapolulla tavataan Amomatic Oy:n toimitusjohtaja Pasi Vuorinem
  • Henkilöhaastattelussa kuullaan Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikaista, joka näkee Brexitissä yllättävän toivon kipinän
  • Kuullaan Pemamek Oy:n Projektijohtaja Jani Hollon TOP5-vinkit projektiosaajan valintaan
  • Tutustutaan ensi vuoden alusta voimaan astuvaan uuteen työaikalakiin