Varmista liiketoimintasi jatkuvuus kaikissa olosuhteissa – ilmoittaudu maksuttomaan koulutuspilottiin

Maailma muuttuu koko ajan ja liiketoiminnan riskit sen mukana.

PK-yrittäjän on mahdotonta taklata kaikki muuttuvat turvallisuushaasteet, mutta niiden priorisointi ja keskeisimpien haasteiden tunnistaminen auttaa turvaamaan oman liiketoiminnan jatkuvuutta.

Kun palveluiden toimintavarmuus ja liiketoiminnan jatkuvuus voidaan yrityksessä varmistaa kohtuullisin kustannuksin ja yritys on turvassa, auttaa se myös ylläpitämään kilpailukykyä. Jatkuvuudenhallinnalla sekä riskienhallinnalla on kiinteä yhteys yrityksen toimintavarmuuteen, laatuun, asiakastyytyväisyyteen, maineeseen sekä tätä kautta myös yrityksen kassavirtaan.

Järjestämme syksyllä 2019 käytännönläheisen koulutuksen, joka auttaa PK-yrityksiä tunnistamaan uhkia, arvioimaan riskejä ja tuomaan organisaatioturvallisuuden ja riskienhallinnan osaksi yrityksen jokapäiväistä toimintaa. Koulutuksen jälkeen tiedät, mihin juuri sinun kannattaa suunnata aikaa ja resursseja yrityksesi liiketoiminnan turvaamiseksi.

Koulutuspilotti järjestetään yhdessä Huoltovarmuuskeskuksen kanssa. Haemme koulutukseen mukaan 15 yritystä kehittämään huippuasiantuntijoiden johdolla oman liiketoimintansa riskienhallintaa. Koulutuskokonaisuus pitää sisällään neljä puolenpäivän mittaista koulutuskertaa sekä ryhmätyön. Koulutuspilotti on osallistujille maksuton, mutta toivomme osallistujilta aktiivista palautetta koulutuksen kehittämiseksi. Ilmoittaudu mukaan 20.6.2019 mennessä.

Koulutusaikataulu

Jakso 1 / Torstai 29.8.2019 klo 13-17.15
RISKIEN- JA JATKUVUUDENHALLINTA OSANA LIIKETOIMINNAN HALLINTAA JA VARMISTAMISTA

Jakso 2 / Torstai 5.9.2019 klo 13-17.15
YRITYKSEN RISKIT NÄKYVIIN JA HALTUUN: IHMISET JA TIETO

Jakso 3 / Keskiviikko 11.9.2019 klo 13-17.15
YRITYKSEN RISKIT NÄKYVIIN JA HALTUUN: OMAISUUS JA TOIMINTA

RYHMÄTYÖ 12-16 / Tiistai 17.9.2019 klo 12-16

Jakso 4 / Tiistai 24.9.2019 klo 13-18.30
REAGOIVASTA ORGANISAATIOSTA ENNAKOIVAAN ORGANISAATIOON

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy