Vlogi: Vaikuta isosti!

”Vaikuta isosti!” on Turun kauppakamarin koulutus- ja työvoimavaliokunnan tämän vuoden teema. Valiokunnan puheenjohtaja, Raision seudun koulutuskuntayhtymän johtava Rehtori Maria Taipale haastaa vlogissaan kaikki alueen toimijat varmistamaan yhdessä, että alueemme yritykset saavat ammattitaitoista työvoimaa.

Koulutus- ja työvoimavaliokunnan jäsenet kirjoittavat kauppakamarin blogissa valiokunnan keskeisistä teemoista.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy