Ehdota Vuoden Kaupanteko 2019 -palkinnon saajaa

Turun kauppakamarin kauppavaliokunta jakaa Vuoden Kaupanteko 2019 -palkinnon Kaupan Aika -seminaarissa lokakuussa. Palkinto jaetaan varsinaissuomalaiselle yritykselle, henkilölle tai muulle toimijalle, joka on esimerkillisellä tavalla ottanut toiminnassaan huomioon vastuullisuuden. Vastuullisuus on vuoden 2019 teema Turun kauppakamarin valiokuntien toiminnassa ja sillä voidaan palkinnon yhteydessä tarkoittaa niin ympäristö- kuin taloudellista- tai sosiaalista vastuuta.

Ehdota Vuoden Kaupanteko -palkinnon saajaa oheisen linkin kautta 31.8. mennessä. Kaikkien ehdotusten ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Finnkinon Premium-leffalippuja. Muistathan, että voit ehdottaa palkinnon saajaksi myös omaa organisaatiotasi.

Palkinnonsaajaa voi ehdottaa perusteluineen osoitteessa: response.questback.com/kauppakamarit/vuodenkaupanteko2019

Ilmoittaudu mukaan Kaupan Aika 2019 -seminaariin

Kaupan Aika 2019