Ehdota Vuoden Kaupanteko 2019 -palkinnon saajaa

Turun kauppakamarin kauppavaliokunta jakaa Vuoden Kaupanteko 2019 -palkinnon Kaupan Aika -seminaarissa lokakuussa. Palkinto jaetaan varsinaissuomalaiselle yritykselle, henkilölle tai muulle toimijalle, joka on esimerkillisellä tavalla ottanut toiminnassaan huomioon vastuullisuuden. Vastuullisuus on vuoden 2019 teema Turun kauppakamarin valiokuntien toiminnassa ja sillä voidaan palkinnon yhteydessä tarkoittaa niin ympäristö- kuin taloudellista- tai sosiaalista vastuuta.

Ehdota Vuoden Kaupanteko -palkinnon saajaa oheisen linkin kautta 31.8. mennessä. Kaikkien ehdotusten ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Finnkinon Premium-leffalippuja. Muistathan, että voit ehdottaa palkinnon saajaksi myös omaa organisaatiotasi.

Palkinnonsaajaa voi ehdottaa perusteluineen osoitteessa: response.questback.com/kauppakamarit/vuodenkaupanteko2019

Ilmoittaudu mukaan Kaupan Aika 2019 -seminaariin

Kaupan Aika 2019

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy