Viikon jäsen: Etta LKV

Etta LKV tarjoaa henkilökohtaista ja ammattitaitoista kiinteistönvälitystä Varsinais-Suomen alueella.

Etta on neljän naisen yhteinen haave, joka syntyi intohimosta kotien ja uusien alkujen ympärille. Ensimmäisen kerran Ettan ovet avattiin 1.2.2019, mutta taustalla on silti yhteensä vuosikymmenien kokemus asuntokaupasta Turun alueella.

”Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista ja ammattitaitoista kiinteistönvälitystä, jossa katsomme yhdessä samaan suuntaan ja uskomme yhteiseen päämäärään.”

Yrityksen perustajaosakkaisiin kuuluu Johanna Hansén, Sirpa Sobral, Johanna Willberg ja Kirsi Pursiainen.

Olimme aikaisemmin samassa yrityksessä töissä ja jokaisella meistä oli vuosien varrella kehittynyt salainen haave perustaa oma kiinteistönvälitysalan yritys. Päädyimme koulutuksen jälkeen samaan lounaspöytään ja siitä se ajatus sitten lähti”, kertoo yrityksen perustajaosakas Johanna Hansén.

Hän listaa yrityksen menestystekijöiksi vuosien kokemuksen ja laajan- ja monipuolisen osaamisen alalta. Myös vahva ammattitaito ja halu tehdä asiat oikein ovat Ettalla hallussa.

”On tärkeää noudattaa hyvää välitystapaa sekä kuunnella asiakasta, tehdä työtä vahvalla ammattitaidolla ja osaamisella, asiakaslähtöisesti. Meillä on myös loistavat yhteistyökumppanit muun muassa markkinoinnin- ja mainonnan sekä sosiaalisen median alalta sekä hyvä luova suunnittelijamme Jutta Karihtala ja erinomainen asuntokuvaajamme Aki Aro”, Hansén toteaa.

Tähän asti suurimmat haasteet liittyvät yrityksen käynnistämiseen.

”Olemme nuori vuoden vaihteessa aloittanut yritys, joten luonnollisesti yrityksen perustamiseen liittyvät haasteet. Näistä on toki selvitty ja olemme jo voiton puolella. Pikkuhiljaa pääsemme keskittymään vahvemmin itse työntekoon eli kiinteistönvälitykseen”, hän sanoo.

”Suurin osa meistä omaa yrittäjätaustan, joten meillä oli jo lähtökohtaisesti kokemusta, ammattitaitoa ja tietotaitoa siitä, mitä yrittäjyys on ja mitä se tuo tullessaan. Osa meistä on hakenut yrittäjyyteen oppia myös koulunpenkiltä,” Hansén kertoo perusajaosakkaiden taustoista.

Hansénin mukaan asuntokauppa käy tällä hetkellä erittäin hyvin Turun alueella ja myytäviä asuntoja on tulossa paljon.

”Tällä hetkellä Turku on valtakunnallisesti yksi vetovoimaisimmista kaupungeista ja asukasluvun kasvu on hyvässä noususuhdanteessa.  Sitä myöden luonnollisesti asuntojen tarve alueella on suurta. Turun alueella on tällä hetkellä yleisesti ottaenkin poikkeuksellisen paljon myytävää sekä runsaasti uudistuotantoa on tullut tänä vuonna myyntiin, joten töitä riittää. Toimintaympäristönä Turku on myös erittäin kompaktin kokoinen kaupunki toimia”, Hansén pohtii.

Viikon jäsen -juttusarjassa nostamme esiin jäsenyritystemme tarinoita osana varsinaissuomalaista menestystä. Julkaisemme uuden tarinan verkkosivuillamme joka viikko. Katso kaikki tarinat täältä.