Vlogi: Sparraavan kulttuurin kehittäminen

Millaista ajattelua ja toimintaa sinun työpaikallasi suositaan? Onko tärkeää tietää ja olla valmis vai saako olla tietämätön ja utelias? Mitä tapahtuisi, jos aivot olisivat siinä asennossa, että jokainen tilaisuus on mahdollisuus oppia?

Tätä kysyy vlogissaan Business Coach ja työyhteisövalmentaja Anna-Mari Siekkeli.

Koulutus- ja työvoimavaliokunnan jäsenet kirjoittavat blogissa ja kertovat vlogissa valiokunnan keskeisistä teemoista.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy