Tule mukaan kauppakamarin asiakasraatiin

Kutsumme jäseniämme osallistujiksi kauppakamarin asiakasraatiin! 

Aktiivisena raatilaisena pääset vaikuttamaan koulutus- ja palvelutarjontaamme. Asiakasraatitilaisuus pidetään Turun kauppakamarissa torstaina 21.11. Klo 8:30-11:00. Tavoitteena on ideoida kauppakamarille uusia palveluja, ja vahvistaa jo olemassa olevia. Haluamme kuulla jäsentemme ajatuksia nykyisistä palveluista ja saada aihioita lisäpalveluille, jotka kuuluvat jäsenyyteen. Workshop toteutetaan ulkopuolisen fasilitaattorin toimesta palvelumuotoilun periaatteita noudattaen. Tässä hyvä tilaisuus myös testata palvelumuotoilun menetelmiä käytännössä!  

Miksi tarjoaisit panostasi? Synnytät uutta, vaikutat omaan ja koko alueen osaamiseen.  

Mukaan voit ilmoittautua, jos olet jäsenyrityksemme edustaja eli kuulut jäsenorganisaatiomme henkilökuntaan. Muita vaatimuksia ei ole. 

Tilaisuuteen mahtuu 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Lisätietoja:
yhteyspäällikkö Tiina Vainio

tiina.vainio@kauppakamari.fi
puh. 050-3212781 

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy