Turun kauppakamarin 1800. jäsen on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Turun kauppakamarin jäsenmäärä rikkoi 1800 jäsenen rajan lokakuun puolivälissä. Kauppakamarin 1800. jäsen on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, joka arvostaa erityisesti kauppakamarin koulutuksia.

Kuva: Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri (VSSHP) on julkisesti omistettu kuntayhtymä, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja omistamissaan sairaaloissa. Sairaanhoitopiiri tarjoaa kattavat erikoissairaanhoidon palvelut oman maakuntansa asukkaille. Lisäksi se huolehtii yliopistosairaalatasoisten palvelujen saatavuudesta Satakunnan ja Vaasan sairaanhoitopiireissä, jotka kuuluvat Tyksin erityisvastuualueeseen.

Sairaanhoitopiirin talousjohtaja Arja Pesonen kertoo, että VSSHP:n konsernissa on useita tytär- tai osakkuusyhteisöjä, joiden ohjaamisessa ja johtamisessa tarvitaan monipuolisia taitoja. Kauppakamari tarjoaa laadukasta koulutusta helposti ja paikallisesti.

”Kauppakamarilla on merkittävä rooli elinkeinoelämän edellytysten edistäjänä. Alueen vetovoimaisuus on myös sairaanhoitopiirille tärkeää tutkimus- ja kehittämistyön edellytysten sekä osaajien saatavuuden turvaamiseksi”, Pesonen kertoo.

VSSHP koostuu 28 jäsenkunnasta, joissa elää runsaat 470 000 asukasta. Sairaanhoitopiirin palveluja käyttää yli 200 000 henkilöä vuodessa.