Turun kauppakamarin 1800. jäsen on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Turun kauppakamarin jäsenmäärä rikkoi 1800 jäsenen rajan lokakuun puolivälissä. Kauppakamarin 1800. jäsen on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, joka arvostaa erityisesti kauppakamarin koulutuksia.

Kuva: Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri (VSSHP) on julkisesti omistettu kuntayhtymä, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja omistamissaan sairaaloissa. Sairaanhoitopiiri tarjoaa kattavat erikoissairaanhoidon palvelut oman maakuntansa asukkaille. Lisäksi se huolehtii yliopistosairaalatasoisten palvelujen saatavuudesta Satakunnan ja Vaasan sairaanhoitopiireissä, jotka kuuluvat Tyksin erityisvastuualueeseen.

Sairaanhoitopiirin talousjohtaja Arja Pesonen kertoo, että VSSHP:n konsernissa on useita tytär- tai osakkuusyhteisöjä, joiden ohjaamisessa ja johtamisessa tarvitaan monipuolisia taitoja. Kauppakamari tarjoaa laadukasta koulutusta helposti ja paikallisesti.

”Kauppakamarilla on merkittävä rooli elinkeinoelämän edellytysten edistäjänä. Alueen vetovoimaisuus on myös sairaanhoitopiirille tärkeää tutkimus- ja kehittämistyön edellytysten sekä osaajien saatavuuden turvaamiseksi”, Pesonen kertoo.

VSSHP koostuu 28 jäsenkunnasta, joissa elää runsaat 470 000 asukasta. Sairaanhoitopiirin palveluja käyttää yli 200 000 henkilöä vuodessa.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy