World Trade Center Turkuun etsitään operatiivista johtajaa

World Trade Center Turku etsii nyt operatiivista johtajaa.

Operatiivinen johtaja tulee käynnistämään yhteistyössä World Trade Center Turun hallituksen kanssa alueellisen kansainvälistymispalvelun seudun yrityksille. Tavoitteena on  yhdistää koko seudun keskeisten toimijoiden kv-palvelut ja toiminnot World Trade Centerin sateenvarjon alle sekä rakentaa yrityksille kansainvälistymisen helpottamiseksi palvelumalli

Operatiivinen johtaja vastaa WTC toiminnan kehittämisestä, digitaalisen palveluportaalin rakentamisesta ja verkostoyhteistyöstä sekä WTC Turun tulonhankinnan eri mallien kehittämisestä. Ansaintalogiikan muodostaminen on keskeistä toimenkuvan jatkumiselle pidemmällä aikajänteellä. Johtaja pääsee vaikuttamaan erittäin vahvasti ja laajasti koko lähiseudun kansainvälistymispalveluiden kehittämiseen ja kehitykseen. WTC Turku tulee tarjoamaan ainutlaatuisen digitaalisen yrityksille rakennetun palvelualustan, jonka avulla sekä kansainvälistä kauppaa suunnittelevat, aloittelevat ja  harjoittavat yritykset löytävät tuki- ja rahoituspalvelut, neuvontapalvelut, asiantuntijaverkoston sekä muita hyödyllisiä kanavia. Digitaalisen alustan kehitystyö on käynnissä ja se otetaan käyttöön asteittain vuoden 2020 aikana.

Lue lisää tehtävästä InHuntin sivuilta ja jätä CV/hakemuksesi viimeistään 15.11.2019 mennessä, mielellään heti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Harri Knaapi, puh. 0458698228.

World Trade Centers Association (WTCA) perustettiin New Yorkissa vuonna 1970. Sen tarkoitus on kerätä yhteen niin julkisia kuin yksityisiäkin yrityksiä ja tarjota näille ulkomaankauppaa edistäviä palveluita ja tietoa. Keskuksia on maailmassa 300 noin 90 maassa. Keskusten välistä yhteistyötä organisoi kattojärjestö World Trade Centers Association, joka on voittoa tavoittelematon epäpoliittinen järjestö. World Trade Center Turun avaama maailmanlaajuinen verkosto tarjoaa yhden paikallisen kumppanin kansainvälisen kaupan kehityksessä, joka kannustaa alueen talouselämää kansainvälisille markkinoille.

WTC Turun tarjoamia palveluja ovat klubitapahtumat, seminaarit ja koulutukset, tietopalvelut, jäsenyritykset saavat tietoa kansainvälistymisestä sekä muista kauppaa edistävistä toiminnoista. Kontaktit muiden WTC-jäsenyritysten kanssa kotimaassa ja ulkomailla, yritysdelegaatiot Suomesta ja Suomeen, järjestämme yritysvierailumatkoja sekä Turun alueella, että kansainvälisesti. Liikeyhteydet, WTC-klubit ympäri maailman, tarjoavat jäsenille erilaisia etuja. WTC Turun jäsenyys takaa useita etuja WTC-hotelleissa ympäri maailmaa.

World Trade Center Turku taustavoimana ovat Turku Science Park Oy, Turun kauppakamari ja Varsinais-Suomen yrittäjät sekä yksittäisiä jäseniä.