Viikon jäsen: Piste hyvinvointipalvelut

Piste hyvinvointipalvelut on työhyvinvoinnin asiantuntijayritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisesti apua työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Yritys sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun yrityksen perustaja Veera Salokankaan kahdenkymmenen vuoden liikunta- ja hyvinvointialalla tehdyn työn kokemukset, laaja koulutustausta ja yrityksistä nousevat tarpeet kiteytyivät yhteen pisteeseen.

”Halu auttaa ihmisiä voimaan hyvin, löytämään omat vahvuutensa ja toimimaan energisemmin, luovemmin ja tehokkaammin toimii perustana kaikessa yrityksemme tekemisessä”, Salokangas kertoo.

Hänen mukaansa Piste hyvinvointipalveluiden tärkein menestystekijä on käytännön toiminnan, tieteellisen tiedon ja laajan kokemuksen yhdistäminen jokaiselle yritykselle sopivalla tavalla.

”Koulutukset, tyhy-päivät tai workshopit osallistavat, liikuttavat ja kantavat kauas sekä työ- että yksityiselämään saakka. Katson työhyvinvoinnin alkavan yrityksen arvoista ja kulttuurista. Se on johdon ja työntekijöiden yhteistominnan sekä jokaisen yksilön huomioimista ja panostusta”, hän selittää.

Suurin haaste yrittäjyydessä on markkinoida ja myydä omaa osaamista.

”Siihen toivon kauppakamarin jäsenyyden avulla löytäväni myös ideoita, vinkkejä ja apua. Aina voi oppia lisää – ihan kaikesta”, Salokangas toteaa.

Tulevaisuudelta hän toivoo yrityksen laajentuvan.

”Sadan vuoden aikajanaa en osaa sanoa, mutta kymmenen vuoden päästä Pisteessä on kanssani uusia asiantuntijoita ja käytössä on uusia innovaatioita työhyvinvoinnin kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Toimintaa on myös Suomen rajojen ulkopuolella. Yhdessä tekemisessä on voimaa!”

Varsinais-Suomen Salokangas näkee koko ajan kehittyvänä alueena, jossa puhalletaan yhteen hiileen.

”Olin lähes kaksikymmentä vuotta poissa Turusta ja kun palasin takaisin, huomasin positiivisen kehityksen avoimempaan ja kansainvälisempään suuntaan”, hän sanoo.

”Kauppakamarin jäsenyydeltä toivon oman osaamisen kehittämistä, paljon uusia kontakteja ja mielenkiintoisia keskusteluja sekä uusien ovien avautumista.”

www.pistehyvinvointipalvelut.fi

Viikon jäsen -juttusarjassa nostamme esiin jäsenyritystemme tarinoita osana varsinaissuomalaista menestystä. Julkaisemme uuden tarinan verkkosivuillamme joka viikko. Katso kaikki tarinat täältä.