Vastaa kyselyyn ja vaikuta Turun yliopiston tekniikan koulutuksen opintosisältöihin

Turun yliopisto on laajentamassa tekniikan koulutustaan ja tuo koulutustarjontaansa syksyllä 2020 tieto- ja viestintätekniikan ja biotekniikan diplomi-insinööritutkintojen rinnalle kone- ja materiaalitekniikan DI-koulutuksen.

Turun yliopisto ja Turun kauppakamari selvittävät yhteistyössä tällä kyselyllä yritysten näkemyksiä suunniteltujen tutkintosisältöjen kiinnostavuudesta osaamisalueiden tasolla.

Vastaathan oheiseen kyselyyn 18.12. mennessä. Kyselyn vastauksia käytetään uusien ohjelmien sisällölliseen kehittämiseen kevään 2020 opetussuunnitelmatyössä.

Suuri kiitos arvokkaista vastauksistasi jo etukäteen!

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy