Turun kauppakamarin valiokuntien jäsenet vuodelle 2020 on valittu

Turun kauppakamarin valtuusto valitsi tänään kauppakamarin valiokuntien jäsenet vuodelle 2020. Kauppakamarin valiokunnissa vaikuttaa ensi vuonna yhteensä 431 henkilöä 13 eri valiokunnassa. Haku kaikkiin valiokuntiin oli käynnissä lokakuussa, ja hakemuksia tuli yhteensä yli 150.

Valiokuntatyön ensi vuoden yhteinen teema on vastuullisuus.

Turun kauppakamarissa aloittaa ensi vuonna myös kolme uutta valiokuntaa: Kiinteistö- ja rakennusalan valiokunta, hyvinvointi- ja terveysalan valiokunta sekä viestintä- ja markkinointivaliokunta.

Myös valiokuntien sihteerikokoonpano kasvaa. Ensi vuonna valiokuntien sihteereinä toimivat:

Lakivaliokunta ja kiinteistö- ja rakennusalan valiokunta:
Toimitusjohtaja Kaisa Leiwo

Elinkeinopolitiikan valiokunta, finanssivaliokunta ja ICT-valiokunta:
Yhteyspäällikkö Tiina Vainio

Kansainvälistymisvaliokunta, kauppavaliokunta, kuljetusvaliokunta ja matkailuvaliokunta:
Edunvalvontapäällikkö Pauliina Forsman

Koulutus- ja työvoimavaliokunta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom

Hyvinvointi- ja terveysalan valiokunta:
Asiakkuuspäällikkö Miro Laaksonen

Teollisuusvaliokunta:
Uudenkaupungin kauppakamariosaston asiamies Raimo Rantanen

Viestintä- ja markkinointivaliokunta:
Viestintäpäällikkö Katri Kurkela

Kauppakamarin valtuuston jäsenet valittiin syyskokouksessa

Kauppakamarin valtuustoon kuuluvat kauppakamarin puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa sekä 45 jäsentä. Valtuuston jäsenet valitaan kauppakamarin kokouksessa kolmeksi kalenterivuodeksi.

Turun kauppakamarin syyskokous valitsi marraskuussa kauppakamarin valtuuston erovuoroisten tilalle. Vuoden 2020 valtuuston jäsenet  näet alta.