Pauliina Palmgren kauppakamarin lakiasiainharjoittelijaksi

Oikeusnotaari Pauliina Palmgren on aloittanut vuoden alussa Turun kauppakamarin lakiasiainharjoittelijana.

Palmgren on neljännen vuoden opiskelija Turun oikeustieteellisestä.

Kauppakamarissa Palmgrenin toimenkuvaan kuuluvat muun muassa lakivaliokunnan ja välityslautakunnan erilaiset tehtävät. Palmgren osallistuu aktiivisesti lakivaliokunnan kehityshankkeisiin kuten välimiesmenettelyn uudistamiseen, sovittelumenettelyn käynnistämiseen ja Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan kanssa tehtävään yhteistyöhön. Lisäksi Palmgren työskentelee ulkomaankaupan asiakirjojen parissa.

Palmgrenilla on aiempaa työkokemusta muun muassa asianajotoimistosta sekä erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Hän kertoo olevansa innoissaan tulevasta harjoittelukeväästä.

”Odotan harjoittelujaksolta monipuolisia työtehtäviä ja uusien ihmisten tapaamista. Uskon, että kauppakamarissa on loistava mahdollisuus tutustua eri alojen ammattilaisiin ja oppia katsomaan asioita monista eri näkökulmista. Odotan myös innolla kauppakamarin erilaisia tapahtumia ja mahdollisuuksia osallistua esimerkiksi koulutuksiin ja valiokuntatyöskentelyyn”, Palmgren sanoo.

Turun kauppakamarin toimitusjohtaja Kaisa Leiwo kertoo, että lakiasiain harjoittelijan palkkaaminen on yksi konkreettinen osoitus Turun kauppakamarin lakivaliokunnan ja Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan yhteistyön tiivistämisestä viime aikoina. Turun kauppakamari voi tarjota harjoittelijalle monipuolisia tehtäviä ja hyvän mahdollisuuden verkottua alueen elinkeinoelämään.