Kauppakamarilehti 1/2020 on ilmestynyt

Vuoden 2020 ensimmäinen kauppakamarilehti on ilmestynyt. Tämänkertaisessa lehdessä muun muassa :

• Tutustutaan Turun kauppakamarin ja Huoltovarmuuskeskuksen kehittämään RIMA- Riskeistä mahdollisuuksiin -koulutuskokonaisuuteen
  • Urapolulla törmätään Turun Sataman tuoreeseen toimitusjohtaja Erik Söderholmiin
  • Maistellaan kustavilaista siideriä Saaristo Siideri Oy:n panimossa
  • Haastattelussa Keskuskauppakamarin johtava  liikenne- ja elinkeinopoliittinen asiantuntija Päivi Wood, jonka mielestä Suomen pitäisi ottaa huomattavasti nykyistä aktiivisempi rooli EU:ssa
  • Käydään myös liikenneministeri Timo Harakan juttusilla