Kauppakamari järjestää jäsentilaisuudet verkossa

Turun kauppakamari siirtää kevään jäsentilaisuudet ja valiokuntakokoukset virtuaalisiksi Teams-tilaisuuksiksi.

Lisäksi järjestämme viikoittain virtuaali-infoja, joissa asiantuntijat vastaavat jäsenyritysten kysymyksiin. Teemoja ovat muun muassa rahoitus ja lakineuvonta. Voit myös esittää toiveen virtuaali-infon aiheesta.

Tämän lisäksi aloitamme virtuaaliset jäsenaamukahvit, joissa pääsee tapaamaan kauppakamarin jäseniä ja keskustelemaan muiden yrityksen kanssa muun muassa koronavirusepidemiasta selviämisestä.

Tilaisuuksiin osallistuminen on myös hyvä tapa oppia virtuaalikokousten käytäntöjä. Ilmoittautuminen tilaisuuksiin tapahtuu Lyytillä ja saat vahvistuksessa Teams-linkin, jonka avulla voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuudet päivittyvät tapahtumakalenteriimme: