Kauppakamari järjestää jäsentilaisuudet verkossa

Turun kauppakamari siirtää kevään jäsentilaisuudet ja valiokuntakokoukset virtuaalisiksi Teams-tilaisuuksiksi.

Lisäksi järjestämme viikoittain virtuaali-infoja, joissa asiantuntijat vastaavat jäsenyritysten kysymyksiin. Teemoja ovat muun muassa rahoitus ja lakineuvonta. Voit myös esittää toiveen virtuaali-infon aiheesta.

Tämän lisäksi aloitamme virtuaaliset jäsenaamukahvit, joissa pääsee tapaamaan kauppakamarin jäseniä ja keskustelemaan muiden yrityksen kanssa muun muassa koronavirusepidemiasta selviämisestä.

Tilaisuuksiin osallistuminen on myös hyvä tapa oppia virtuaalikokousten käytäntöjä. Ilmoittautuminen tilaisuuksiin tapahtuu Lyytillä ja saat vahvistuksessa Teams-linkin, jonka avulla voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuudet päivittyvät tapahtumakalenteriimme:

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy