Viikon jäsen: Frans Logistic Solutions Oy

Frans Logistic Solutions Oy tarjoaa monipuolisesti erilaisia logistiikkapalveluja. Yrityksen päätoimiala on kuljetukset ja niihin liittyvät terminaali- ja varastointipalvelut. Sillä on myös varastointia niin lämmitetyissä kuin lämmittämättömissäkin varastotiloissa. Yritys kuljettaa lähes mitä tahansa paketeista suuriin koneisiin; ihan mistä vain ja ihan mihin vain. Rajana on maailmankartta, mutta suurimmaksi osaksi kuljetukset tapahtuvat Suomessa omien autojen tai alihankkijoiden kanssa.

Frans Logistic Solutions Oy:n toimitusjohtaja Sanna Hirvonen on itse yrityksen perustajaosakas, ja on näin ollut mukana toiminnassa yrityksen alkumetreistä asti.

”Aikaisemmin olin Itse olin töissä huolitsijalla, joka ulkoisti kaikki terminaalitoiminnot ja tuntui, että siellä ei kukaan tiennyt mistään mitään. Ajattelin, että olisi hienoa, että kaikilla kuljetuksia tarvitsevilla yrityksillä, niin pienillä kuin isoillakin, olisi yhteistyökumppani, joka myös tietää mitä tekee. Ajatusta lähdettiin työstämään ja yrityksemme aloitti toimintansa 1.2.2012”, hän kertoo.

Hirvonen mainitsee yrityksen menestystekijöiksi periksiantamattomuuden ja hyvän asiakaspalvelun. Vuosien varrella on ollut niin ylä- kuin alamäkeä, mutta aina on katsottu luottavaisina eteenpäin.

”Vaikeudet ovat otettu haasteena vastaan ja niistä on aina selvitty. Myös tinkimätön asiakaspalvelu on ollut yrityksemme kulmakivenä. Meidät tavoittaa aina ja vastaamme puheluihin ja sähköposteihin. Pyrimme aina löytämään ratkaisun asiakkaan logistiseen ongelmaan”, hän kertoo.

Yrityksen suurin haaste on tullut eteen, kun sen yksi suurin asiakas meni konkurssiin.

”Yrityksemme ei ollut silloin kovinkaan suuri ja siitä tuli huomattavia taloudellisia vaikeuksia. Konkurssi toisaalta oli myös helpotus ja pystyimme aloittamaan oman yrityksemme kehittämisen ja toiminnan ihan uudella tavalla”, Hirvonen sanoo.

Hirvonen panostaa omassa johtajuudessaan oikeudenmukaisuuteen. Kaikkia työntekijöitä on kohdeltava tasapuolisesti ja reilusti.

”Meillä saa vapaasti sanoa oman mielipiteensä ja asioista keskustellaan. Yhdessä saamme enemmän ja paremmin aikaiseksi”, hän toteaa.

Hän toivoo, että tulevaisuudessa yritys kulkisi suvussa ja olisi paljon suurempi kuin tällä hetkellä.

”Asiakkaat luottaisivat yritykseemme, ja toiminta olisi modernia ja tulevaisuuden vaatimusten mukainen”, hän sanoo.

Terveisiä kauppakamarille?

Itseäni kiinnostaa niin tapahtumatkin kuin koulutuksetkin, joten jatkakaa samalla tavalla ja laitetaan yhdessä Varsinais-Suomi kunnolla nousuun.

www.franslogistics.fi

Viikon jäsen -juttusarjassa nostamme esiin jäsenyritystemme tarinoita osana varsinaissuomalaista menestystä. Julkaisemme uuden tarinan verkkosivuillamme joka viikko. Katso kaikki tarinat täältä.