Turun kauppakamarin Vuosikirja 2020 on ilmestynyt

Turun kauppakamarin Vuosikirja 2020 on ilmestynyt. Vuosikirja sisältää tuttuun tapaan viime toimintakertomuksen osastoittain, jäsenluettelomme ja monenlaista hyödyllistä tietoa Turun kauppakamarin toiminnasta. Lisäksi toimintaansa esittelevät Meyer Turku, Elisa Oyj, Visit Turku, Turun kaupunki, Turun yliopisto, Sandvik, Perkin Elmer Wallac Oy, Uudenkaupungin kaupunki ja Liedon säästöpankki. Vuosikirjassa on myös monipuolinen toimialahakemisto, jota kannattaa käyttää hyödyksi haettaessa liikekontakteja Varsinais-Suomen alueella.

Kiitämme kaikkia ilmoituksin julkaisuamme tukeneita ja yrityshakemistoon osallistuneita!

Vuosikirjan kannessa pala kauneinta Turun saaristoa

Tänä vuonna vuosikirjan kannessa on valokuvaaja Jaakko Ruolan kuva Turun saaristosta. Kuva on osa Ainutlaatuinen Saaristomeri -projektia, jonka tavoitteena on Saaristomeren puhdas ja terve tulevaisuus. Operaatio pyrkii lisäämään Saaristomeren tunnettuutta ja arvostusta niin kansalaisten kuin päättäjien keskuudessa sekä saamaan aikaan poliittisia päätöksiä Saaristomeren pelastamiseksi. Operaation toteuttaa Veijonen Consulting Oy yhteistyössä Centrum Balticum säätiön ja Saaristomeren Suojelurahaston kanssa. Lue lisää: www.ainutlaatuinensaaristomeri.fi

Lisätilaukset ja kommentit:
viestintäpäällikkö Katri Kurkela, p. 041 506 9454 tai katri.kurkela@kauppakamari.fi.