Kauppakamarilehti 2/2020 on ilmestynyt

Vuoden toinen kauppakamarilehti on ilmestynyt, ja se on kolahdellut postilaatikkoihin yhdessä vuosikirjan kanssa. Painetun lehden lisäksi julkaisu on luettavissa myös digitaalisena näköisversiona.

Tämänkertaisessa lehdessä muun muassa:

• Tutustutaan varsinaissuomalaisiin yrityksiin, jotka ovat muovanneet nopeasti toimintaansa muuttuvassa tilanteessa. Miten ideat syntyivät ja mitä tapahtuu poikkeustilan jälkeen?
  • Urapolulla tervehditään RTL-Inductivesin tehtaanjohtaja Marita Frimodigia
  • Selvitetään, miten etätyö on otettu yrityksissä haltuun
  • Kuullaan kokemuksia kansainvälisten osaajien rekrytoimisesta
  • Haastattelussa europarlamentaarikko Petri Sarvamaa

Lehden kansi on tällä kertaa poikkeuksellinen: sitä koristavat kaikkien 1800 jäsenyrityksemme nimet.