Turvallisesti kohti Turun kauppakamarin koulutussyksyä – tutustu tuleviin koulutuksiin

Turun kauppakamarissa seurataan koronavirustilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta herkällä korvalla. Huomioimme tapahtumissamme osallistujien turvavälit, kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja olemme varustautuneet antamaan koulutustilaisuuteen saapuvalle myös kasvomaskin hänen niin halutessaan.

”Voit osallistua koulutuksiimme rauhallisin mielin, sillä teemme kaiken mahdollisen turvallisen ympäristön luomiseksi koulutustilaisuuksissamme”, kertoo Turun kauppakamarin koulutuspäällikkö Maria Lindbom.

”Järjestämme tilaisuutemme vain luotettavien, hygieniasta ja turvallisuudesta huolehtivien kumppanien kanssa. Suurin osa koulutuksistamme järjestetäänkin syksyllä Turussa sijaitsevien hotellien kokoustiloissa, jotka ovat helposti muunneltavissa väljemmiksi. Pienemmät koulutukset voidaan järjestää turvallisesti myös kauppakamarin omassa kokoussalissa”, Lindbom sanoo.

Mikäli sinulla on Covid-19 oireita, kuten lievääkin kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme sinua jäämään kotiin. Olemme joustavia peruutusehdoissamme.

Yksi parhaimmista anneista koulutuksissamme ja tapahtumissamme on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

”Teemme parhaamme, teethän sinäkin: tervetuloa koulutuksiimme oireettomana!”

TUTUSTU KAUPPAKAMARIN SYKSYN KOULUTUKSIIN