Hae aktoriksi kauppakamarin MentorChamber-mentorointiohjelmaan!

MentorChamber-mentorointiohjelma tähtää Turun kauppakamarin jäsenyritysten henkilöstön osaamisen ja johtamisen jatkuvaan kehittämiseen. Ohjelmaan osallistuvalla aktorilla on mentoroinnin kautta mahdollista kehittyä ammatillisesti oman tarpeen mukaisesti esimerkiksi johtamis- ja viestintätaidoissa. Syksyllä alkavan mentorointiohjelman haku on alkanut. Hae aktoriksi tai vinkkaa hausta kollegallesi!

MIKSI HAKEA MUKAAN?

Mentorointi on kokeneemman mentorin tukea ja kehittämistä mentoroitavalle eli aktorille. Aktorin saa keskustelujen kautta selkeyttä ja tukea omaan ajatteluunsa, kykyihinsä ja osaamiselleen. Aktori voi löytää uusia voimia ja uskoa työelämäänsä.

Mentorointi hyödyttää myös yritystä, kun työntekijä-aktori voimaantuu ja energisoituu roolissaan ja suuntaa katseensa kohti tulevaisuutta. Aktorin ja hänen lähiympäristönsä osaamisen kehittäminen voimistuu ja tulevaisuuden osaaminen tulee näkyväksi.

Lue lisää mentoroinnista

OHJELMAN AIKATAULU

• Aktorihaku on auki 2.-30.9.
• Aktorit yhdistetään mentoreihin lokakuun alussa
• Perjantaina 23.10. klo 14-16:30 yhteinen mentoreiden ja aktoreiden tapaaminen (Lähi tai Teams)
• Aktori-mentori-parit sopivat tapaamiset itsenäisesti

MENTORIT

Vuonna 2020 MentorChamber-ohjelman mentoreina toimii joukko Turun kauppakamarin koulutus- ja työvoimavaliokunnan jäseniä. Mentoreiden osaamisalueet ovat monipuolisia johtamisesta esimiestyöhön ja työhyvinvoinnista digitalisaatioon.

Tutustu mentoreihin täällä

HAE MUKAAN AKTORIKSI!

Aktorihaku on auki 2.-30.9. Mentorointiohjelmaan voivat osallistua kaikki Turun kauppakamarin jäsenyritysten henkilökunnan jäsenet. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta.

Hae mukaan täyttämällä hakulomake

MentorChamber on Turun kauppakamarin koulutus- ja työvoimavaliokunnan mentorointipalvelu Turun kauppakamarin jäsenyritysten henkilöstölle, jolla on nyt mentoroinnin kautta mahdollista kehittyä ammatillisesti oman tarpeen mukaisesti esimerkiksi johtamis- ja viestintätaidoissa.

MentorChamber tähtää Turun kauppakamarin yritysten henkilöstön osaamisen ja johtamisen jatkuvaan kehittämiseen, jotta yritykset ja asiantuntijat olisivat kilpailukykyisiä ja hyvinvoivia. Mentoroinnin kautta koulutus- ja työvoimavaliokunta voi myös ennakoida tulevaisuuden kompetensseja ja alkaa kulkea niitä kohti.

Lue lisää MentorChamber-ohjelmasta

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy