Kauppakamarilehti 3/2020 on ilmestynyt

Vuoden kolmas kauppakamarilehti on ilmestynyt! Painetun lehden lisäksi julkaisu on luettavissa myös digitaalisena näköisversiona.

Tämänkertaisessa lehdessä muun muassa:

• Tutustutaan Paimioon rakentuvaan Suomen ensimmäiseen poistotekstiilinkäsittelylaitokseen
  • Urapolulla törmätään digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsamaan
  • Selvitetään EU-elvytyksen saloja: EU:n massiivinen koronatukipaketti tuo tervetulleita elvytyseuroja myös Suomeen
  • Tutustutaan Keskuskauppakamarin uuteen Ilmoituskanava-palveluun
  • Onnitellaan turkulaista Leipomo Rostenia Suomalainen menestysresepti 2020 -kilpailun voitosta