Ehdota Varsinais-Suomen vientipalkinnon saajaa

Mikä varsinaissuomalainen viennin menestystarina ansaitsisi mielestäsi tunnustusta? Turun kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta etsii ehdokkaita Vientipalkinnon saajaksi.

Turun kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta myöntää vuosittain kunniapalkinnon vuoden vientiyritykselle. Vientipalkinnon avulla valiokunta pyrkii nostamaan esiin kannustavia esimerkkejä varsinaissuomalaisista kansainvälisesti menestyvistä yrityksistä.

Ehdota perusteluineen Vientipalkinnon 2020 saajaa 8.11.2020 mennessä.

Muistathan, että voit ehdottaa palkinnon saajaksi myös omaa organisaatiotasi.

Palkinto jaetaan kolmattatoista kertaa ensi tammikuussa. Aiemmin palkittuja yrityksiä ovat Bayer Oy, Vahterus Oy, Treston Oy, Trafotek Oy, Ledil Oy, Almaco Group, Elomatic Oy, Teleste Oy, Hytest Oy, Biovian Oy, Pemamek Oy ja Langh Tech Oy.