Ehdota Varsinais-Suomen vientipalkinnon saajaa

Mikä varsinaissuomalainen viennin menestystarina ansaitsisi mielestäsi tunnustusta? Turun kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta etsii ehdokkaita Vientipalkinnon saajaksi.

Turun kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta myöntää vuosittain kunniapalkinnon vuoden vientiyritykselle. Vientipalkinnon avulla valiokunta pyrkii nostamaan esiin kannustavia esimerkkejä varsinaissuomalaisista kansainvälisesti menestyvistä yrityksistä.

Ehdota perusteluineen Vientipalkinnon 2020 saajaa 8.11.2020 mennessä.

Muistathan, että voit ehdottaa palkinnon saajaksi myös omaa organisaatiotasi.

Palkinto jaetaan kolmattatoista kertaa ensi tammikuussa. Aiemmin palkittuja yrityksiä ovat Bayer Oy, Vahterus Oy, Treston Oy, Trafotek Oy, Ledil Oy, Almaco Group, Elomatic Oy, Teleste Oy, Hytest Oy, Biovian Oy, Pemamek Oy ja Langh Tech Oy.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy