Viikon jäsen: Wellbit

Wellbit on kokonaisvaltainen kumppani nykyaikaisessa tiedonhallinnassa. Yrityksen ratkaisuvalikoiman avulla se pystyy toteuttamaan pieniä tai suurempia IT-infran päivityksiä. Wellbit pitää myös yhdessä Ricoh:in kanssa huolta siitä, että se pystyy auttamaan asiakkaitaan mukautumaan muuttuviin olosuhteisiin. Yhdessä Wellbit:in ja Ricoh:in tavoitteena on ylittää asiakkaiden odotukset.

Yrityksen toimitusjohtaja Erkki-Jussi Wellingin lähes 22 vuotta sitten tapahtunut hyppy upseerin uralta suureen tuntemattomaan kopiokonemaailmaan oli Wellbit:in toiminnan siemen.

Siitä tähän päivään tekninen kehitys on ollut todella huimaa, ja hän on päässyt näkemään sen hyvin läheltä. Welling on tutustunut maailman johtaviin tutkimuslaitoksiin ja nähnyt omin silmin, miten tulevaisuuden ratkaisuja synnytetään ja tuodaan markkinoille.

Wellbit perustettiin, koska Welling tiesi pystyvänsä tarjoamaan paljon parempaa asiakaskokemusta ja merkittävämpiä hyötyjä asiakkaille. Häntä ohjasi usko jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen. Halu auttaa suuria tai pieniä organisaatioita kehittämään toimintaa Wellbit-ratkaisuilla on tietyllä tavalla tinkimättömän ihmisen unelmien täyttymys.

Wellbit avainasiakkuuspäällikkö Ville-Veikko Laaksonen nauttii olostaan uudessa työssä.

Wellbitin avainasiakkuuspäällikkö Ville-Veikko Laaksonen aloitti Wellbit-uransa elokuun alussa.

”Koko urani ajan olen myyntiä tehnyt, mutta halusin yritykseen, jonka tärkein ajatus on ylittää asiakkaiden odotukset. Eniten kiehtoo tässä työssä modernin palvelukokonaisuuden ja jatkuvasti kehittyvän maailman yhdistyminen. Iso plussa meidän yrityksessämme menee sille, että minunlainen vahvasti verkostoituva ja sosiaalinen ihminen saa vapaasti toteuttaa itseään. Vielä keväällä en olisi arvannut olevani IT-alalla, nyt kuitenkin hyvillä mielin ja tyytyväisenä auttamassa asiakkaita”, Laaksonen kertoo.

Laaksonen kertoo saaneensa selvän käsityksen siitä, että Wellbit:in suurin menestystekijä on intohimolla asiakkaiden asioihin keskittyvä henkilökunta.

”Pyrimme aina erottautumaan kilpailijoista markkinoiden laajimman palvelukokonaisuuden, erinomaisen asiakaspalvelun ja rautaisen ammattitaidon avulla. Pystymme saamaan aikaan useasti sen kuuluisan WOW-reaktion asiakkailtamme”, hän kertoo.

Varsinais-Suomen kasvattina Ville-Veikko lupaa levittää Wellbit:in ilosanomaa niin sanotusti jalka kaasulla. Yhtenä tavoitteena on kasvattaa tunnettuutta nykyaikaisen myynnin keinoilla eli laittamalla omaa kroppaa likoon. Verkostoituminen ja esillä oleminen on hänelle kunnia-asia, tähän löytyy takuulla aikaa jatkossakin. Alueena Varsinais-Suomi on lähellä sydäntä, onhan hän lähes koko ikänsä näillä seuduilla asunut.

”Turun kauppakamarille lupaan tässä sen, että nyt saitte jäseneksenne energiapakkauksen, joka haluaa olla esillä ja mukana toiminnassa monella tavalla.”