Salon kauppakamariosasto mukana investinsalo.fi -kampanjassa

Yrityssalo on julkaissut uuden Invest in Salo -sivuston, jonka avulla kaupunkia markkinoidaan uusille yrityksille. Salon kauppakamariosasto on ollut mukana mahdollistamassa Invest In Salo -videon, johon musiikin on tehnyt Darude.

Laajan kampanjan lähtökohtana on herättää yritysten mielenkiinto Saloa kohtaan. Salo sijaitsee Suomen taloudellisesti merkittävimmän kasvukeskuksen ytimessä Turun ja Helsingin välissä. Erinomaiset liikenneyhteydet suuriin kaupunkeihin, korkeakoulujen läheisyys ja alueen edullisemmat elinkustannukset tarjoavat Salossa toimiville yrityksille tuntuvia mahdollisuuksia niin kasvun, kehityksen kuin henkilöstön saralla. Lisäksi yksityisen ja julkisen sektorin toimijoista koostuvat aktiiviset verkostot avaavat yhteyksiä uusiin, potentiaalisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin kansainvälisellä tasolla.

Katso video

 

Tutustu sivustoon: https://investinsalo.fi/

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy