Viikon jäsen: Nouveau Language

Nouveau Language on kotimainen, avainlipulla varustettu käännöstoimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja monikieliseen viestintään. Nouveau Languagella on lähes 30 vuoden kokemus käännöspalveluista ja sen toiminta on ISO-laatusertifioitua. Yrityksen palvelukokonaisuus on laaja: käännöspalveluja tuotetaan asiakkaille yhden sanan käännöksestä aina monikielisiin julkaisuihin.

Nouveau Languagen vahvuutena ovat erityisesti selkeät toimintamallit ja laaja ”natiivi”-verkosto, jonka avulla palveluita tuottavat alaan erikoistuneet ammattilaiset asiakkaan toivomille kielille.

Yrityksen tarina alkoi noin 30 vuotta sitten, kun se toteutti yrityksille kielikoulutusta ja IT-konsultointia.

Pian asiakkaat alkoivat kysellä myös käännös- ja taittopalveluita. Yhdistimme IT- ja kielivoimavaramme ja näin Nouveaun Käännöspalvelut saivat alkunsa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jim Alcenius.

Tällä hetkellä Nouveaussa suunnitellaan asiakkaiden kanssa vuoden 2021 materiaalien lokalisointeja sopiville kohdemarkkinoille ja yhdistetään tietojärjestelmien rajapintoja asiakkaiden kanssa.

Alceniuksen mukaan yksi yrityksen suurimmista menestystekijöistä onkin toimiva ja kiitelty asiakasyhteistyö.

”Panostamme pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamiseen ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseen. Juuri valmistuneen asiakastyytyväisyystutkimukset pohjalta 98 prosenttia asiakkaistamme on valmis suosittelemaan Nouveauta”, hän kertoo.

Nouveau panostaa tietenkin myös laadukkaisiin käännöksiin.

”Tuotamme laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaiden käännöstarpeisiin. Meille tärkeää on, että meidän kanssamme on mukava toimia ja asiakaspalvelumme on henkilökohtaista ja joustavaa. Meillä on lähes 30 vuoden kokemus alalta, laaja natiivipohjainen verkosto, räätälöidyt järjestelmät ja rautaiset projektityön ammattilaiset”, Alcenius kertaa.

Yrityksen tulevaisuus näyttää hyvältä. Koska Nouveaulla on pitkä historia kielipalvelualalla, on yritys saanut runsaasti kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä, sekä toimintatavoista eri toimialoilta.

”Viimeaikaiset panostuksemme verkkosivujen käännöksiin liittyvissä tuotteissa antavat hyvät lähtökohdat tulevaisuudelle. Nyt voimme tarjota palveluitamme laajemmin yrityksille, jotka haluavat rakentaa yrityksen uskottavuutta kansainvälisessä ympäristössä”, Alcenius toteaa.

Varsinais-Suomen hän näkee yritykselle hyvänä toimintaympäristönä.

”Alueella on hyvä työvoiman saatavuus ja maltillinen kustannustaso. Myös kohtuullinen etäisyys Pääkaupunkiseudulle on tärkeää”, Alcenius kertoo.

Terveiset kauppakamarille:

”Kauppakamari voisi edistää mahdollisimman paljon ”Tunnin junayhteyttä”, joka omalta osalta parantaisi mm. työvoiman liikkuvuutta ja Varsinais-Suomen kiinnostavuutta.”

www.nouveau.fi