Kauppakamarilehti 1/2021 on ilmestynyt

Vuoden 2021 ensimmäinen Kauppakamari-lehti on ilmestynyt. Uuteen graafiseen ilmeeseen pukeutunut lehti sisältää muun muassa kuntavaaleihin liittyvää sisältöä.

Tämänkertaisessa lehdessä muun muassa:

• Kuullaan Lounean yritysasiakasliiketoiminnasta vastaavan johtaja Petri Syväjärven uratarina
  • Tavataan turkulaisen mainostoimisto Grundlagen perustaja Mari Tauler ja keskustellaan hallitustyöskentelystä
  • Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen valottaa näkemystään kuntien tilanteesta
  • Tutustutaan kauppakamarien kuntavaaliteeseihin