Kauppakamarin Johtajaklubista näköalaa, tietoa ja verkostoja

Lauri Inna (kuvaaja Jarno Lindholm)

Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna liittyy kauppakamareiden Johtajaklubiin innostunein mielin. Hän uskoo saavansa verkoston kautta sparrausta ja kuulevansa näkemyksiä mm. käynnissä olevista muutostrendeistä. Mielenkiintoa herättää jo etukäteen ajatusten ja näkökulmien vaihto, kun klubilaiset tulevat niin monilta elinkeinoelämän suunnilta. ”Kuplien puhkaisua”, kuten Inna hyvin toteaa.

”Jatkuva oppiminen on itselleni tärkeää. Johtajaklubin korkeatasoinen ohjelma ja esiintyjät lupaavat mielenkiintoisia hetkiä.”
Inna on aktiivinen vaikuttaja ja mukana monissa eri yhteisöissä ja toiminnoissa. Hän on Turun kauppakamarin hallituksessa ja on myös kauppavaliokunnan varapuheenjohtaja. Inna kuuluu mm. sekä Turun Kauppakorkeakoulun että Turun ammatti-instituutin tukisäätiöön sekä uusimpana Turun yliopiston neuvottelukuntaan, jossa hän toimii varapuheenjohtajana.

Työura kohti nykyisiä tehtäviä, Keskon aluejohtajaksi, on ollut mielenkiintoinen. Urapolulta löytyvät toimet kuntajohtajana ensin Punkalaitumella, sitten Hattulassa ja viimeksi Salossa. Inna on ollut mukana mm. Nokia-aikakauden jälkeisen Salon kaupungin kehitystyössä vuosina 2017–2020. Hyvässä muistissa ovat myös investoinnit Lounavoiman perustamiseen liittyen, akkutehtaan saaminen Suomeen ja mm. Tunnin juna -hankkeen aktiivinen eteenpäin vienti.
Näiden lisäksi uraan liittyvät myös viestintäpäällikön tehtävät Teollisuuden Voimassa sekä Puolustusvoimien eri tehtävät Kosovossa, Afganistanissa, Afrikassa ja Mikkelissä.

Hallinnointi ja organisaatioiden johtaminen ovat tuttuja noin vuosi sitten kaupan alalle siirtyneelle Innalle. K-ryhmän alueellisessa johdossa Inna vastaa Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Ahvenanmaan päivittäistavarakaupasta.

”Kuntapuolella on ollut keskeistä mahdollistajan rooli. Nyt olen siirtynyt myös tekijän rooliin. Työn ja turvan rakentaminen on työssäni tärkeää. Johtajaklubin kautta toivon olevani uuden tiedon virrassa kiinni ja siellä, missä keskusteluja tästä hetkestä ja tulevaisuudesta käydään”, sanoo Inna.

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden johtajille, päälliköille ja avainhenkilöille. Seuraava infotilaisuus klubista kiinnostuneille on tiistaina 27.4.

Lue lisää ja liity mukaan: https://kauppakamarinkoulutus.fi/klubit/