Kirjavinkki: Miten johtaa murroksessa?

Haluaisitko tietää, miten uudistutaan murroksessa ja minkälaista johtamista radikaalissa uudistumisessa tarvitaan?

Valtiotieteiden tohtori ja VTT:n työelämäprofessori Nando Malmelinin Radikaali uudistuminen -kirja perustuu ajankohtaiseen tutkimukseen, jonka havainnot syventävät ymmärrystä ihmisten johtamisesta pandemian jälkeisinä muutosaikoina.

Kirjasta on hyötyä kaikille, jotka haluavat uudistaa organisaatioita, innovoida uusia tuotteita ja palveluja, rakentaa tulevaisuuskestäviä yrityksiä ja kyseenalaistaa ajatteluaan.

Kirjan voi tilata täältä
Myös ilmainen näyte ladattavissa

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy