Kirjavinkki: Miten johtaa murroksessa?

Haluaisitko tietää, miten uudistutaan murroksessa ja minkälaista johtamista radikaalissa uudistumisessa tarvitaan?

Valtiotieteiden tohtori ja VTT:n työelämäprofessori Nando Malmelinin Radikaali uudistuminen -kirja perustuu ajankohtaiseen tutkimukseen, jonka havainnot syventävät ymmärrystä ihmisten johtamisesta pandemian jälkeisinä muutosaikoina.

Kirjasta on hyötyä kaikille, jotka haluavat uudistaa organisaatioita, innovoida uusia tuotteita ja palveluja, rakentaa tulevaisuuskestäviä yrityksiä ja kyseenalaistaa ajatteluaan.

Kirjan voi tilata täältä
Myös ilmainen näyte ladattavissa