Haemme asiamiestä Uudenkaupungin osastolle

Haemme osa-aikaista

ASIAMIESTÄ Turun kauppakamarin Uudenkaupungin osastolle

Asiamiehenä edistät työssäsi jäsenistön ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä yhteistyötahojen kanssa ja tuot yhteisiä näkemyksiä esille alueelliseen ja valtakunnalliseen päätöksentekoon.

Luot aktiivisella toiminnallasi suhteita ja verkostoja alueen elinkeinoelämän toimijoihin. Järjestät tehtävässäsi jäsenistölle tilaisuuksia ajankohtaisista teemoista. Alueen asiamiehenä toimit myös osaston hallituksen sihteerinä.

Toivomme erinomaista aluetuntemusta, yhteistyöverkostoa ja avointa asennetta.

Edellytämme vahvaa työkokemusta, yhteistyökykyä ja elinkeinoelämän tuntemusta esimerkiksi johtotehtävistä.

Odotamme, että kielitaitosi on hyvä suomen ja englannin kielen osalta, ruotsi katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää kykyä tehdä osa-aikaista työtä nykyisen työsi ohella.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän arvostetussa organisaatiossa, jossa voit kehittyä ja hankkia uusia verkostoja eri yrityksiin ja organisaatioihin.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoa antaa Uudenkaupungin kauppakamariosaston puheenjohtaja Marita Frimodig, puh. 044 7544 410.

Jätä hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse viimeistään 30.9.2021:  marita.frimodig@rtli.fi