Spottivalossa: Kattavaa muutto- ja kuljetuspalvelua vuosikymmenien kokemuksella

Hemmon Kuljetus on nykyaikainen moniosaaja

­­­­­­Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä turkulainen Hemmon Kuljetus palvelee asiakkaitaan monipuolisesti ja kattavasti. Yritys – ja kotitalousmuutot asennuksineen, kauppojen tavarantoimitukset ja tuotehyllytykset ovat vain osa yrityksen palveluista.

–Isäni perusti tämän yrityksen vuonna 1981. Hän osti auton ja alkoi tehdä sillä kuljetuksia, kertoo Hemmon Kuljetuksen nykyinen omistaja Laura Akin.

Akin on johtanut yritystä vuodesta 2009. Viime vuosina yritys on tehnyt vuosittain n. 30 % kasvun. Tänä syksynä 40 vuotta täyttävä yritys työllistää satakunta henkilöä ja tavara liikkuu jo 60 auton voimin. Viimeisimpänä hankintana on syksyllä kuljetuskalustoa täydentävä täyssähkökuorma-auto.

–Palvelemme noin 400 asiakasta kuukaudessa. Osa on kerta-asiakkaita, ja iso osa taas sellaisia, jotka käyttävät palveluitamme päivittäin, Akin kertoo.

Hemmon Kuljetuksella on myös useita kylmäautoja, joilla kuljetetaan K-ryhmän verkkokauppatilaukset asiakkaille.

–Toimitusnopeutemme ja -varmuutemme on huippuluokkaa, koska ajojärjestelijämme ovat tehokkaita ja tarkkoja työssään. Koko henkilökuntamme on sekä sitoutunutta että työstään innostunutta, mikä näkyy myös asiakkaispalautteissa. Yrityksenä olemme ketterä ja reagoimme asioihin nopeasti. Avoimuus uusille tavoille tehdä ja toimia sekä ennakkoluulottomuus ovat menestyksemme salaisuuksia, Akin toteaa.

Tutustu osoitteessa hemmonkuljetus.fi

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy